Solar panel anchor

QS PV-montageankers


Montageankers voor ballastvrije montagesystemen op daken

Lees hier verder...
Firestone rubberguard EPDM

Firestone EPDM dealer


Quick-Slide is officieel dealer van Firestone EPDM
Lees hier verder...

Offerte aanvragen


Neem vrijblijvend contact om een offerte aan te vragen.
Offerte aanvraag
Quickslide dakmaterialen

Blog artikel


Waarom op een plat dak beter zonnepanelen plaatsen zonder ballasttegels!
Lees verder...
Quick-Slide dakmaterialen is een professionele groothandel in dakmaterialen voor het platte dak. We leveren een breed assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, randafwerking en daktoebehoren.

Firestone EPDM dealer:

Quick-Slide is officieel dealer van het Amerikaanse topmerk Firestone EPDM. Firestone is wereldleider op het vlak van rubbertechnologie. Dankzij de uitzonderlijke kwaliteiten worden de Firestone EPDM systemen zowel toegepast op grote commerciële, industriële en overheidsgebouwen alsmede op kleinere commerciële en residentiële gebouwen. Kortom, op alle daken waarbij een uitzonderlijke duurzaamheid en een lage verwerkingskosten worden vooropgesteld.

Ondersteuning & service

Een goede service is van groot belang als het gaat om faalkosten reductie en de snelheid van de uit te voeren dak werkzaamheden. Mede door de 25 jaar ervaring die wij hebben opgedaan  in het voeren van een dakdekkersbedrijf snappen wij dit als geen ander, en daar zetten wij ons dan ook voor de volle 100% voor in.

We proberen al het mogelijke te doen om u als klant zo goed mogelijk te helpen, daarbij zal onze service vaak op uw wensen worden aangepast. Dus een echte oplossing op maat is dan ook geen probleem. Daarnaast helpen wij u ook graag in uw verkooptraject, waar we kunnen zullen we hier een steentje bijdragen. Op het gebied van techniek proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Praktijkcursussen

Onze jarenlange ervaring in het verwerken van dakmaterialen willen we graag met u delen door het geven van praktijk cursussen. Quick-Slide kan u of uw personeel opleiden tot een volwaardige verwerker van diverse dakbedekkingen. Ook als doe-het-zelver kunt u bij ons terecht!


Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze producten? vrijblijvend contact opnemen!

Over QuickSlide

Quick-Slide dakmaterialen is een professionele groothandel in dakmaterialen. Wij leveren een breed assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerking en daktoebehoren zoals de QS PV-ankers.

 

Quickslide facebook Quickslide Linkedin Quickslide Youtube

Bedrijfsgegevens

Quick-Slide Dakmaterialen
Helmkamp 46C
7091 HR  Dinxperlo

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0315-241503
Mobiel: 06-21200650
 
 

Administratieve gegevens

KvK. nummer:
75213761

 

Rekeningnummer:
NL15ABNA0418123640

 

BTW Nummer:
NL860189612B01