Solar roof

Montageankers voor ballastvrije montagesystemen

De montageankers van Quickslide zijn speciaal ontworpen voor waterdichte en ballastvrije montagesystemen ten behoeve van zonnepanelen,
ventilatieunits en zonnecollectoren op platte en lichthellende daken.
Meer informatie.

Montageankers op een plat dak te Ruurlo.

Zonnepanelen plaatsen op een Plat dak met bitumen. Bij dit project in Ruurlo is het dak gerenoveerd en worden de zonnepanelen nu mechanisch verankerd in plaats van geballast met tegels.  De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de bitumen fabrikant waterdicht afgeseald.

Montageankers project in Estland.

Deze QS montageankers voor Zonnepanelen hebben hun weg naar Estland gevonden. Deze klant stuurde een paar foto's van de montage van ca 275 ankers. Ook kregen we de volgende leuke reactie mee. "We finished the project a few weeks ago. The anchors worked very well and we will definitely use them also in our future projects!
You can find some photos in the attachment"

Montageankers op een bitumen dak.

Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met bitumen? Geen probleem met de QS-PV anker. Bij dit energieneutrale project, Bitumen dak in Zevenaar is er gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een bitumen manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de bitumen fabrikant waterdicht afgeseald.

Montageankers voor Red Cedar planken op dak.

Deze  energieneutrale logwoning in Griendtsveen is op maat gemaakt en verticaal bekleed met Red Cedar delen. Mooi detail: de Red Cedar delen zijn gemonteerd op de montagevoeten van QuickSlide en lopen aan de ene zijde door tot in de nok toe. Aan de andere zijde worden de zonnepanelen gemonteerd, tevens op de montageankers van QuickSlide.

Zonnepanelen op een boog dak met PVC

Zonnepanelen plaatsen op een boog dak met PVC. Bij dit project, Basisschool De Vlinder in Dieren is gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een PVC manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de fabrikant waterdicht afgeseald.

Zonnepanelen op hellend dak met bitumen

Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met bitumen? Geen probleem met de QS-PV anker. Bij dit project, Schuur in Westendorp is er gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een bitumen manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de bitumen fabrikant waterdicht afgeseald.

Zonnepanelen op woning met EPDM

Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met EPDM? Geen probleem met de QS-PV anker. Bij dit project, Woonboerderij Spikvoorde in Deventer is er gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een zelfklevende EPDM manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de EPDM fabrikant eenvoudig waterdicht afgeseald.

Zonnepanelen op een betondak

Zonnepanelen plaatsen op een hellend betondak met bitumen? Geen probleem met de QS-PV anker. Bij dit project in rosmalen is er gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een bitumen manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de bitumen fabrikant waterdicht afgeseald.

Zonnepanelen op een hellend PVC dak

Zonnepanelen plaatsen op een hellend dak met PVC dakbedekking? Geen probleem met de QS-PV anker.

Bij dit project in Deventer is er gebruik gemaakt van een QS PV-anker met een PVC manchet. De ankers zijn mechanisch op het dak bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van de PVC fabrikant waterdicht afgeseald.

Problemen aan een dak zijn altijd erg vervelend en gaan vaak gepaard met aanzienlijke kosten.  De Top 10 meest voorkomende problemen aan een plat dak zetten wij hier voor u op een rij.

1) Verkeerd of matig uitgevoerde montage.

Een goed dak maken is namelijk niet vanzelfsprekend, uit ervaring weten wij dat de meeste problemen niet komen door fouten vanuit het materiaal, maar dat juist de materiaalkeuze, ondeskundig advies, slecht ontwerp of slechte uitvoering de oorzaak zijn van problemen. Verkeerd of matig uitgevoerde montage van dakbedekking kunnen lekkages veroorzaken en zelfs de levensduur van uw dak zeer inperken.

Woonboot met zinken bovendek

Zonnepanelen plaatsen op een woonboot met een zinken dak? Geen probleem met de QS-PV anker.

Er is gebruik gemaakt van een QS anker met een Zelklevende EPDM ( formflash Firestone) deze zijn eerst mechanische op het zinken bovendek bevestigd en vervolgens conform de voorgeschreven werkwijze van Firestone waterdicht afgeseald.

Waarom beter zonnepanelen plaatsen op een plat dak zonder ballasttegels!

Platte en licht hellende daken voorzien van bitumen,kunststof of epdm, worden steeds vaker voorzien van zonnepanelen omdat we duurzaam moeten zijn. Hoe duurzaam zijn we eigenlijk bij dit soort daken? Ballast mag/kan eigenlijk op 90% van de platte daken niet worden toegepast omdat de constructie daarop niet is berekend. Daken worden berekend op de hoeveelheid water en sneeuw dat het moet kunnen weerstaan.

EPDM over bitumen is niet vanzelfsprekend altijd de beste oplossing.

Een plat dak kan op verschillende manieren worden opgebouwd en er zijn verschillende materialen om een dak waterdicht te maken. De meest bekende dakbedekking is nog steeds een bitumen daklaag. Deze wordt door de dakdekker waterdicht aangebracht met een dakbrander. Verder zijn er verschillende soorten kunststof dakbedekkingen.

Over QuickSlide

Quick-Slide dakmaterialen is een professionele groothandel in dakmaterialen. Wij leveren een breed assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, dakafwerking en daktoebehoren zoals de QS PV-ankers.

 

Quickslide facebook Quickslide Linkedin Quickslide Youtube

Bedrijfsgegevens

Quick-Slide Dakmaterialen
Helmkamp 46C
7091 HR  Dinxperlo

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 0315-241503
Mobiel: 06-21200650
 
 

Administratieve gegevens

KvK. nummer:
75213761

 

Rekeningnummer:
NL15ABNA0418123640

 

BTW Nummer:
NL860189612B01