Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 0315-241503

QuickSlideInnovationService

Wat ons bezig houdt

Quick-Slide is al meer dan 25 jaar actief in de dakenbranche. Onze gecombineerde  kennis en ervaring heeft mede geleid tot een aantal interessante productontwikkelingen. Ons nieuwste innovatieve product is de QS-montageanker voor zonnepanelen.

Een goede service en voorbereiding is van groot belang als het om de faalkosten en de snelheid van de werkzaamheden gaat. Mede door onze ruime ervaring  binnen de dakenbranche snappen wij dit als geen ander.
Onze diensten en producten

Leverancier & producent van montageankers

De montageankers van Quickslide zijn speciaal ontworpen voor waterdichte en ballastvrije montagesystemen ten behoeve van zonnepanelen, ventilatieunits en zonnecollectoren op platte en hellende daken.

Monteren van montageankers

Wilt u ballastvrij zonnepanelen op uw dak plaatsen? Indien gewenst kan ons  zusterbedrijf Topdaken BV de montageankers van Quickslide ook voor u plaatsen.

Groothandel in dakmaterialen

Quick-Slide dakmaterialen is tevens een professionele groothandel in dakmaterialen voor het platte dak. Wij leveren aan particulieren en bedrijven een breed assortiment dakbedekking, vele soorten isolatie, randafwerking en toebehoren.

Produceren van prefab manchetten

Quick-slide produceert op aanvraag elke gewenste afmeting en vorm manchet van alle beschikbare soorten dakbedekking voor prefab toepassingen.  Binnenkort meer hierover.