Wij zijn te bereiken op: 0315-241503

Groothandel dakmaterialen

Quick-Slide dakmaterialen is een professionele groothandel in dakmaterialen voor het platte dak. We leveren een breed assortiment met EPDM dakbedekking, bitumen dakbedekking, vele soorten isolatie, randafwerking en daktoebehoren.

Ondersteuning & service

Een goede service is van groot belang als het gaat om faalkosten reductie en de snelheid van de uit te voeren dak werkzaamheden. Mede door de 25 jaar ervaring die wij hebben opgedaan  in het voeren van een dakdekkersbedrijf snappen wij dit als geen ander, en daar zetten wij ons dan ook voor de volle 100% voor in.

We proberen al het mogelijke te doen om u als klant zo goed mogelijk te helpen, daarbij zal onze service vaak op uw wensen worden aangepast. Dus een echte oplossing op maat is dan ook geen probleem. Daarnaast helpen wij u ook graag in uw verkooptraject, waar we kunnen zullen we hier een steentje bijdragen. Op het gebied van techniek proberen we u zo goed mogelijk te ondersteunen.

 

Praktijkcursussen

Onze jarenlange ervaring in het verwerken van dakmaterialen willen we graag met u delen door het geven van praktijk cursussen. Quick-Slide kan u of uw personeel opleiden tot een volwaardige verwerker van diverse dakbedekkingen. Ook als doe-het-zelver kunt u bij ons terecht!


Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over onze producten? vrijblijvend contact opnemen!